divendres, 31 de juliol del 2009

Hola a tots i a totes !

És la segona vegada que escric aquest missatge , de fet ja la'acabava quan una nina m'ha vengut a demanar per comprar-li coses , que se m'ha esborrat , ah!!!!!! però bé ho torn intentar , ara igual serà més breu .

Després de les aventures de Momostenango ens tocava donar els tallers a San Bartolo , però com que segons la senyo"Elsa " ( la revolucionària ) allà no hi havia res d'interès ens quedàrem un vespre més a casa de la seva filla i aprofitàrem per voltar per allà . Així , el dimecres matí a les 6h ens va venir a recollir un "bussito" ( vanette) i ens va dur fins a S. Bartolo ( això sí , ens acompanyava la senyo i el seu amic nigerià .... els dos amb una indumentària d'allò més colorista - semblaven lloros ) com us podeu immaginar el conductor i el seu ajudant al·lucinaren un poc. El camí per arribar de terra i ple de clots , però és l'únic accés.
Ens instal·laren a un hotelet (l únic que hi ha ) que a més és propietat d'una de les mestres que ens van atendre .El dia i mig d'allà va anar bé , tot i que no gaires activitats ( visita a S Francisco el Alto , a uns banys termals ...) però un lloc bastant tranquil . Els tallers bé , amb una trentena de mestres per taller . Les menjades les duia una senyora a l'hotel ( amb una bruola damunt el cap) i o bé menjàvem a un gimnàs que tenia la propietària o bé a l'habitació ( jo vaig refuar el berenar del matí - ous remanats , pasta de frijol i plàtan fregit - sé que no és gaire correcte , però empassar-me allò a les 7.30h del matí m'hagués destrossat l'estómac . Te i pa me va bastar.

Ah , d'aquest lloc el més negatiu va ser l'haver-nos de dutxar amb aigua gelada i que na M Antònia se va aixecar el matí tota plena de picades , suposam de puca.


El migdia després de dinar ... despedida , agafar equipatge i cap a Panajachel . Però mirau si tenim bó que una patrulla de policia ens va dur fins a 4 caminos on havíem d'agafar el bus que ens dugués fins aquí ............. bus directe no en trobàrem i puja i baixa fins atres canvis . Arribada a Pana , tuk-tuk a cap a l'hotel " Villa Lupita " ( habitació doble , bany i aigua calenta!!! ) Després a voltar , és un lloc turístic on hi ha de tot ...... a sopar i després a fer un mojito a Panarock mentres escoltàvem música en directe ....... hem de reconèixer que ens van pujar un poquet , je, je ..... el millor somnífer!

I avui hem dormit fins tard , les 8h , després cap el port , hem llogat una barqueta privada ( quin luxe! com dues marqueses ) i hem anat a visitar alguns dels poblets que envolten el llac Atitlán és
molt xulo , un lloc paradisíac , molta verdor , molta natura ...... ja veureu fotos.

Bé ja ens despedim , demà encara serem per aquí , diumenge anirem a Chichicastenango a veure el seu mercat ( ui! les compres!!! ) i ja després canvi de departamnet , posat que dilluns ja comencam els tallers a Izabal ( carib i molta calor ) Ja us seguirem contant.

Una abracada molt forta pels nostres seguidors , muak!

Ei na M Antònia ja té escola !!!!! CP San Jordi !!! Visca Eivissa , ja compta amb una mestra competent més !!!!

4 comentaris:

  1. Hola Tuk-tukeras!!! Primero, enhorabuena por la plaza a M. Antonia... Flower power para ti el año que viene, eh pillina??
    Gracias por el esfuerzo de descargar fotos... Nos hacemos una mejor idea de las cosas... la doñita total... no me la imagino vestida de loro, pero seguro que tambien tendreis fotos, no? Ya las veremos.
    Muy bien lo de pasearse en barca y lo de hacer turismo, porque seguro que es un sitio muy bonito.Animo con las compras... (Como nos decia a nosotros el guia: "ahora les dejo tiempo en los tenderetes, para que asi ayuden a levantar el pais..." :) No si...)
    Besos y a disfrutar del fin de semana

    ResponElimina
  2. Hola! Veim que a més de la feina també us ho passau bastant divertit.Les fotos ens donen una idea de la gent que frequentau però sobretot Elena procura menjar encara que hagis de canviar un poc els teus hàbits que no te farà gens de mal.Seguiu escrivint que així podem seguir millor el vostre itinerari.Una besada ben forta.
    Mare.

    ResponElimina
  3. Enhorabona Mª Antònia!
    Seguiu disfrutant.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Hola guapes!!! Avui som na Sílvia i jo (n'Helena) que us escrivim... hem llegit juntes les vostres aventures i hem rigut imaginant les indumentàries de la senyo i el seu amic!!! Molt bé aixó de combinar feina i turisme, lo de sa volta en barca pel llac degué ser una magnífica excursió... i anar de mercadet...uff!! m'encantaria!!
    Ahir dilluns vaig començar les meves vacances, 2 setmanetes, no és gran cosa però les trobaré boníssimes. Una besada ben forta a totes dues de part de tota la família Avellaneda.

    ResponElimina