dilluns, 20 de juliol del 2009

Ja som aquí

Hola a tots i a totes! Ja som a terres guatemalenques! Avui hem començat és primer taller i de moment bé, a part de ses primeres complicacions típiques per manca d'organització. És lloc on estam és molt maco, Totonicapan, estam rodejades de muntanyes a 2.500 metres i fa una mica de fred però bé. Avui hem tengut sa primera experiència dins un busito de 15 plaçes on hem acabat unes 30 persones, entre penjades a ses portes i demés...
Vivim a ca la seño Elve, ens cuida molt, tant que dormim juntes i a es llit de devora ella i sa seva filla (sa casa sols té una habitació). Es vàter és es típic lloc comú des nostres pradins i sa dutxa a poalades, per sort calenta.
Però no penseu que estam malament, ens donen tot el que tenen i nosaltres ben contentes vivint aquesta experiència.
Una abraçada i fins aviat!

6 comentaris:

  1. Hola nines! Una salutació especial i l'agraÏment de nostre part a la Sra. Elve. Alerta al mal de cap per l'altaria. Viviu intensament l'experiència, serà un dels bons records a la vostra vida i segur que vosaltres també us enriquireu. Veig que hi haurà dues vies de comunicació. Estarem pendents d'ambdues.
    Alerta al poal no us fugi de les mans, pot fer mal...je,je.

    Una abraçada ben forta.

    Pares Esta-Dols.

    ResponElimina
  2. Hola!
    Veo que en el control de eficacia del curso de formacion de junio va a haber que ponerte un 10... Así me gusta... Que así podremos estar en contacto y saber de vuestras andanzas...
    Supongo que tanto el sitio como la acogida deben ser especiales, asi que espero que los disfruteis mucho...
    Haced muchas fotos y colgad alguna si es posible, para hacernos mejor a la idea... Aunque claro, no sé que posibilidades teneis de hacerlo, asi que si no, no os preocupeis que a la vuelta ya veremos todo...
    Recibid un beso bien grande y todo el apoyo moral...
    Carmen

    ResponElimina
  3. Hola Nines..... encara que no us ho cregueu, no sé massa com funciona això!, però bé esper no espanyar res... jejej.
    Molt contenta de saber noves vostres. Una besada molt grossa de part meva i d'en Tomeu clar. Muak

    ResponElimina
  4. Ei Elena ja veig que ja heu arribat, en principi sanes no??, ja saps no mengis segons que!! pel que he llegit serà tota una experiència!!! ànims i una besada molt forta des de sóller, esper que no us atureu d'escriure les vostres vivències!!! Bàrbara Sastre de can mora (per més senyes)

    ResponElimina
  5. Hola filla, fa una estoneta he estat a casa teva, he regat uns quans ramells (no tots) i he fet una revisió general: Desconectar termos, tancar finestres, deshumidificador...i, agafat la bicicleta. Feia tan temps que quasi he fotut de morros, no ten riguis que "mals d'altres riaies són".
    L'he de dur al mecànic per una revisió total. Ja veurem. Ah! i també he anat amb el teu cotxe a Sóller, així no es decarregarà la bateria, etc. Si abans de que venguis hi hauré posat gasolina, tranqui.
    Sa mamá t'envia molts petons i que et digui que us cuideu. Una abraçada ben forta.
    Pares.

    ResponElimina
  6. hola nines he llegit lo vostre, veig que ho pasau molt be i que vos cuiden molt be. aqui ahir varem estar a 40º. na katia fa feina t'envia memories, per aqui tot esta be, esperam mes noticies.besades de sa teva madrina.

    ResponElimina