dimarts, 18 d’agost del 2009

Ei seguidors , avui darrer dia que escrivim al blog . Des d'ahir migdia som per Antigua , la ciutat colonial per excel. lencia ( perdonau que l'escrit no dugui accents , pero en aquest teclat america no se on trobar los) . Com us deia estam passant el penultim dia aqui i de moment aprofitant , com tot el viatge . De fet ara acabam de sortir del cinema , hem anat a veure Frida , i la peli ens ha agradat molt , el cine sembla una sala de festes ( tenia grades amb terrassetes i cadires de 2, 3 persones amb una tauleta ) ens han duit la carta per si voliem menjar o beure , i be hem demanat 2 "aguas puras " i al final quan ja ha acabat la peli ens han vengut a cobrar , el total han estat 22 quetzals , si 1 euro equival a 11 quetzals ..... a fer comptes . No ho entenem , per que la gent no va al cine , de fet l'aforament de la gent que hi erem era de tres , la peli per nosaltres.

Aixo ha estat l activitat de capvespre , perque ahir , vam contractar per avui una sortida amb bike , si , ho heu llegit be , a coneixer els voltants d Antigua de manera alternativa ( va ser proposta de na M Antonia ) , a les 9h davant l'agencia , bicis , cascs , aigua , guia i ...... a pedalar s'ha dit . Han estat uns 35 Km , per caminois i poblets , passant tambe per una finca on cultiven anous de macadamia i on ,a mes de les explicacions sobre aquest fruit sec , ens han fet una demostracio a les nostres cares de l'oli i la crema d'aquest fruit ....... arribarem esplendides!!! ja, ja,ja ..... el millor , la xocolata .......mmmmmmm. A seguir la volta , aturadeta a algun altre poblet i ........una pujada , on jo quasi m hi he quedat ( el mateix dia que arribo haure d'anar al gym a recuperar forma , je , je ) hem suat , ens hem embrutat una mica pels bassiots , hem rigut ......i hem disfrutat del paratges i els llocs per on hem passat . El pitjor , el mal als nostres culets ( vaja seient !!! ) ara veurem dema les cames , de moment ho duim bastant be.

Na Maria Antonia diu,

Mal es poc, cada vegada que pos ses pompis, com diuen aqui, damunt una cadira veig ses estrelles!! Pero be, ha valgut la pena perque sa volta ha estat molt maca. En principi voliem anar a pujar un volca pero l unic que es podia pujar jo ja hi havia estat i als altres no hi deixaven pujar perque hi havia hagut problemes d' atracaments... i no hem volgut temptar a sa sort!

En tornar de s excursio hem anat a dutxar.nos i a menjar un poquet, fruita des mercat i pan de banano bonissim d'un forn molt conegut que hi ha aqui. Despres hem vist una exposicio den Julio Zadik, fotograf de Guatemala, que exposava a s ambaixada espanyola, ni mes ni menys que un palacete colonial dels millors de sa ciutat. Despres voliem seguir voltant pero ses cames ja no donaven, cappuccino a una cafeteria i cap al cinema.

Avui vespre anirem a celebrar Santa Elena (envia ses gracies a tots els que han enviat sms), encara no hem triat es restaurant pero n hi ha molts per triar i potser en triam un amb musica cubana en directe i despres seguim sa marxa a un altre lloc de musica alternativa (manu chao...). Ja us contarem!

Ha estat un plaer contar ses nostres aventures al blog, esperam no haver avorrit a ningu i poder contar.ho millor en directe, preparau.vos perque tenim moltes fotos!!! Haurem de fer una seleccio!

Com us heu adonat s experiencia ha estat magnifica i la sort, de moment, ens ha acompanyat!!

Fins aviat i gracies pels comentaris que ens heu deixat!

PD: ja ens falta poc per reunir.nos amb els nostres patojos i patojas (nins i nines).
Per cert, ens hem quedat amb una canso que aplicarem en tornar: si las otras fueron tu escuela, yo sere tu graduacion .

Corresponsalia Antigua Guatemala, Sacatepequez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada