divendres, 24 de juliol del 2009

Hola a tots i a totes de bell nou!
Abans de res , donar les gràcies a tots els que ens heu enviat algun comentari , de fet m´heu fet emocionar ( Elena ) , veig que us en sortiu molt bé amb les noves tecnologies , per cert espero no haver-vos avorrit amb la darrera corresponsalia ( na Mª Antonia , me va dir que igual m'havia passat ), però bé , sempre teniu la possibilitat de llegir-ho a estonetes , no?
Així que , a continuació un nou capitol . Avui des de Xela ( Quetzaltenango) , aquí les 13.34h .

Hem arribat fa una estona , veniem des de Sta Cruz de Quiché de visitar les nostres amigues , Pastora i Susana , posat que a nosaltres avui no ens havien posat tallers ( no saben organitzar-se gaire bé , tot i que ho intenten) vàrem decidir visitar-les i passar el capvespre -vespre allà amb elles . Acabàrem els tallers passades les 14h i ja a la sortida agafàrem un bus cap a los encuentros ( que si l'altre dia us contava dels busos , aquest pensam que ha estat el més camicace que mai hem anat - i na M.Antònia és la tercera vegada que ve . Però ja us ho explicarem en tornar ) doncs d'allà n'agafàrem un altre cap a Quiché , i bé una vegada arribades allà , a cercar l'hotelet que les dues companyes ens havíen reservat ( Hotel Aurora) i bé , en res arribaren elles i contentes! Xerradeta , i passatjada pel lloc , una gallo ( per les que beuen cervesa) i a cercar un lloc per sopar . Després a posar-se al dia a la nostra habitació .
Com que elles avui sí tenen feina , hem agafat el bus a les 9h i en 4h ens hem plantat aquí ( ah! també hem agafat un aturada de devers 1h posat que hi han manifestacions dels agricultors i bloquegen el pas del vehícles - com podeu veure estam vivint la realitat d'aquest país) . Arribades i instal·lades a casa del que demà ens ha de dur a pujar el Tajumulco . Més tard arribaran na Pastora i na Susana , que passaran el cap de setmana per aquí ( elles passen de pujar al volcà) i avui vespre ens duran a sopar a un restaurant francès que elles provaren el cap de setmana que ja estaren aquí - Quin luxe!!!! mmmmmm sols de pensar-ho .

Bé , crec que ja us he entretingut una miqueta , no? doncs res , fins a la propera i per favor , seguiu escrivint , val? Ei Helen , per favor podries mirar si pots verificar els tràmits de la colegui , ara acaba de fer-ho i sembla que tot ha anat bé , però estant una "miqueta lluny" ( pensa que ja tendras casa a Eivissa, je , je ) com pots veure hem llegit el teu comentari , i el del papi , i de na Marga - Irene , i de na Magdalena , i de na Patri i de na Carmen i de na Tere ( per cert , que vagin molt bé les vacances , Girona és molt xulo) Mil gràcies a totes i tots ( que les dones són majoria)

Fins aviat des de Xela - Muak!!

9 comentaris:

  1. hola nines!! jo tampoc no soc cap crac de les noves tecnologies, no se si vos arribara aquest missatge. Estic molt contenta de veure que tot va molt bé. una abraçada a les dues.

    ResponElimina
  2. Holaa! una besada ben gran des de Nova York. Disfrutau molt, a mi nomes me queda una setmaneta!

    ResponElimina
  3. Holaaaaa!!!! Veig que no aturau de fer coses! així m'agrada nines que sigueu valentes i no us faci mandra rés. Ja m'agradaria a mi ésser amb vosaltres....pensau que el que ara feis, veis i sentiu ens ho haureu de contar (fil per randa) en tornar a Sóller... o sia, viviu-ho tot de la manera més intensa que siau capaces. Mª Antònia, no et preocupis que jo dilluns en tornar a sa feina m'aseguraré que ho hagis fet tot bé. Supós que has fet sa tria telemàtica de centres, veritat? Bé, estimades fins a la propera, ara són les 10 del vespre i hauria de sopar alguna coseta. Muaks!!!!

    ResponElimina
  4. Hola!
    De aburrirnos nada, tu cuenta, cuenta, que es la unica manera de intentar imaginarnos como son las cosas por alli... Esta muy bien lo de aprovechar los restaurantes franceses que encontreis que, por cierto, ¿que tal la comida de Guatemala?Haced muchas fotos del volcan( bueno, y de todos sitios...) que ya haremos una "photo-session" al volver...
    Por aquí, ha bajado un poquito el calor, menos mal porque era insoportable. Tambien se ha terminado Sa Mostra (supongo que anoche la volverian a liar parda... el viernes hicieron una fiesta de disfraces y ya me tienes al Paco vestido de Fidel Castro: todo un acierto para el grupo de Cuba que ha venido... jajaja)
    y poco más... Que seguimos disfrutando del descanso y que dure :)
    Un besote solleric para las dos, y aquí seguiremos... Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  5. Hola, com estau? Aqui torna a fer una bona calor...demà ja arriba na Sophie i la seva família, per tant avui és un dia de netetja intensiu!!! Esper que els tallers siguin del gust de los compañeros. I no ens avorriu de cap de ses maneres. Esperant notícies. Una abraçada

    ResponElimina
  6. Hola! Veig que tot va d'allò més bé. Espero que encara vagi millor en les properes jornades. Segur que l'experiència val la pena. Besades!

    ResponElimina
  7. jau al·lotes!
    Aaargh, crec que el fet contrastat d'èsser el patan més gran de la història de l'informàtica em limita una mica. De moment no ha explotat res, així que anam bé.
    Enhorabona, per cert, a les dues per aquests informes tan currats (perquè vull pensar que ho feis entre les dues...), teniu un català que ni als manuals d'estil. Això em recorda que hauria de començar a estudiar urgentment o en Majoral penjara el meu cap com a trofeu a la porta del seu despatx... (na Mª Antònia ja m'entén).
    Es tema volcà mola, anau alerta que no peti en Tajumulco. Jo, els únics volcans que he vist d'a prop són els del ji ji ji ja ja ja (mítica chupiteria de Gomila).
    Des d'aquí, el meu suport a la manifa dels agricultors, al busero kamikaze, a la señora Elve, a na Pastora i na Susana, a la cerveza Gallo i a na Rita sa pentinadora, i per descomptat a vosaltres dues, que sou ses que vos dureu a tota aquesta tropa en es coret per sempre més i que, a més, feis gran el significat de la paraula solidaritat.
    mantonia, estic una mica cagat pel concert del Mondo Sonoro d'aquest divendres a s'Assaig; ja veurem. Te tenc preparat un super cd dedicat des meu grupillo per quan tornis...
    salut i una abraçada!!!

    ResponElimina
  8. Hola nines¡ Es la primera vegada que tenc ocasió d´escriure-us unes lletres...La veritat és que estic bastant ocupada i estressada ,però em fa molta il.lusió poder-vos contar alguna cosa de les que passen per aquí.Com ja us han contat abans fa una calor insuportable,així és que us heu alliberat de bona...Els nostres hostes segueixen el seu ritme i com us podeu imaginar hi ha un poc de tot, però ens em sortim.Aquesta setmana s'acaba el mes i comencen les meves vacances que us asseguro que em fan molta falta¡
    Cuidau-vos molt,sobretot amb el menjar i saber a on anau, que ja sé que som antiquada,però com que totes dues sou tan atrevides...
    Una besada ben forta per totes dues i fins la propera.
    Antònia

    ResponElimina
  9. Ostres!!
    és sa segona vegada que escric aquest missatge, quant l'he anat a penjar, sa connexió ha fallat,.....
    Vos llegesc i es cap se m'omple de bons reords... és emocionant això de veure pujar gent a sa combi (minibus) quant ja no hi cap ni una rata...Vigilau amb els camicazes! jo record un viatge cap Puno on me va tocar aguantar ses gallines des veinat a damunt ses cames... no vos explicaré detalls!! Si vos servei de consol, noltrus també estàrem hores aturats per un revolta de camperols, mus volien fer pagar una espècie d'impost revolucionari.. Ja vos heu avesat a nes renou des pitos (claxon) a mi me va costar mesos..

    Per aquí tot bé, posant una mica d'ordre a la casa i intentant educar a dos nins que o enetenen per què sempre han de fer lo que diu sa mamà...pobrets!
    Ei, no sabeu s'enveja (bona) que me feis, crec que l'any qui vé deixaré es nins a sa meva madrina i vendré amb voltrus ;-)
    Res, disfrutau doblement de s'experiència, per voltrus i per noltrus i en tornar mus ho contau.
    Ànim i una aferrada ben forta.

    ResponElimina