dimecres, 5 d’agost del 2009

Hola, hola!!!!!
Ja ens tornau tenir aquí ,encara a Morales , això sí , avui després de fer feina ; i també des s'un ciber diferent al de ahir , per que acabàrem amb un cap .... a més d'internet , playstation amb jocs de guerres , i guitar hero de la wi , i tot a mitja llum ; així que ja us podeu immaginar l'experiència.

Bé , a part d'això la resta molt bé , avui matí a les 7h ens han recollit a l'hotel per poder ser a l'aldea de Rio Blanco a les 7'30h per poder comencar els tallers ... en total han assistit 50 mestres , i la primera jornada ha anat bé , ah! jo he tengut la primera experiència amb el menjar propi d'aquí i no poder dir que no ...... a l'hora del receso , com diuen aquí i para refaccionar m'han duit un tamalito .......uy, uy , uy .... i què és això us demanereu , doncs com una pilota de tenis feta amb pasta de maís i farcida de carn amb salsa ...... i què he fet jo? donar les gràcies m una rialla , agafar el platet , la forqueta , axapar-ho i ............ deixar-ho dins l'aula damunt la meva taula tapat .... a l'hora de partir encara hi era , però he estat incapac de tastar-ho i més a les 10'30h del matí . Esper no s'hagi notat molt.

En acabar la feina , hem anat a dinar amb dos de l'steg i el fill d'aquest a un comedor ( amb menys de 10 euros hem menjat tots ( carne de res amb salsa i arròs - ara de carn poca ) ja, ja.

D'allà a Quiriguà , on hem pogut disfrutant de veure restes maies .... "estelas" , i altres tipus de restes; inclòs un camp on jugaven a pilota que està intacte . Tot això dins un entorn increible , selva , games de verds .....exhuberància per tot arreu i una tranquil·litat que et permet gaudir del que es contempla més intensament.

Com podeu veure el dia ens dóna per fer coses..... demà partim a un altre municipi , cap a rio Dulce , divendres comencam taller allà . Confiam des d'allà poder-vos contar més.

Una abracada ben forta des de la corresponsalía de Morales - Izabal

Fins la propera !

4 comentaris:

  1. Hola nines!
    No hi ha com partir
    per tenir coses a dir...!
    Per aquí també ens movem
    però res que no conegueu...!
    tamateix però en venir
    ens ho haureu de repetir,
    almenys a jo ...
    que com podeu suposar
    hi ha noms que
    no puc memoritzar!!
    Una abraçada!

    Et pas a n.Inès
    hola aquest mes ja no nam a l escola destiu.pero nam a natacio i a volei mos o passam bastant be pero me pareix que no tant be com tu.una abraçada forta

    ResponElimina
  2. Hola guapes!!
    estic contenta de que hagueu posat fotos!! se us veu amb una alegria que és massa! ;o)
    ja tinc ganes de veure la resta, aquestes aventures son una passada!

    cuidau-vos molt!!

    ResponElimina
  3. Hola! i que no podries guardar la pilota i jo la tastaria...? ja sabeu que darrerament m'he aprimat i he menester moltes calories. (La mare no opina el mateix...je je) Veiem que heu tornat a la feina..ja tocava. Estam segurs que quan torneu haureu ajudat a que aquell pais hagi fet una passa envant en materia d'ensenyament, però....no ens haurien de passar davant que no hi podriem tornar. Res més sino que continueu amb la bona feina i humor i seguiu escrivint. Besades per a totes dues.
    Mador i Antònia.

    ResponElimina
  4. ME FEIS UN POC D'ENVEJA INSANA...
    Ja tenim pis!!!!! Tothom convidat, és bastant grosset...

    Un beso molt gran a ses dues, penjau més fotillos!!!!!

    ResponElimina